Az egész úgy indult, hogy nem volt a zöldségesnél petrezselyem, így egy citromot vettem. Hazaérvén a már otthon található zöldspárgámat megtisztítottam, majd enyhén citromos-sós vízben megfőztem. Egy hőálló tálat margarinnal kikentem és zsemlemorzsával megszórtam. 4 dl tejfölt elkevertem a citrom levével, sóval, borssal, fokhagymával, 2 egész tojással és egy kis szerecsendióval. Az egészet ráöntöttem a spárgára és gyorsan megsütöttem.
Nem hittem volna, hogy a fokhagyma és a spárga összepasszolhat, de már tudom, hogy az övék örök szerelem :)
Annyira gyorsan fogyott el, hogy képet nem sikerült róla készítenem :)
My story started at the grocery where I could not buy parsley so I have bought lemon. When I arrived home I was cleansing my asparagus I had at home before and I was boiling it with sone salt and lemonjuice. I was oiling a casserole and completing it with some crumbs. I was stiring 4 dl sour cream with lemon juice, salt, pepper, garlic, nutmeg and 2 eggs. I was adding it on top of the asparagus and baking it fast.
I never thought that garlic and asparagus can be paired but I know already they are fall in love forever :)
We ate it so fast that I could not even take a photo :)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése