-->

2012. június 6., szerda

Hajóvonták találkozása tilos / Sorry I cannot translate it to English :) but it is about ships

Majdnem egy év telt el, mióta utoljára alkotást mutattam be itt, a blogomon. Természetesen ezalatt az idő alatt sem hagytam abba az alkotást - rengeteget kötöttem, horgoltam és persze pár ékszert is alkottam, azonban a megszállottság, ami az elmúlt években űzött, az nem volt teljes.
Viszont örömmel jelenthetem, hogy pár hete visszatért hozzám és egyelőre nem is hagy békén, íg folyamatosan lesz majd mit mutatnom :)


Elsőként egy nyakláncot hoztam, aki 2 órája készült el (Áginak) és nyárias, vidám, gyöngybogyós, matrózos hangulatú - a neve Hajóvonták találkozása tilos (mivel mindig is tetszett a rádióban ez a mondat :))

Hajóvonták találkozása tilos


Nearly one year passed by without any creation shown by me in this blog. Naturally I did not stopped my creative life - I was knitting a lot and crochetting however my obsession what pushed me in the last couple of years was not full.
But I am happy to announce that it is back and I have many things to show to my visitors :)

In the first round I will show a necklace what I just finished 2 hours ago (it's for Agnes) and it has a nice, summerful, funny, beaded bead, sailor-style design - the name of my creations is really not easy to translate, it is Encounter of boat ships is forbidden (it is a very famous Hungarian sentence used in every radio news).

Encounter of boat ships is forbidden

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése